Diari La Veu del País Valencià
Llíria – l’Ajuntament convoca la VI edició del Concurs de Betlems
Els participants podran inscriure’s fins al pròxim 19 de desembre

L’Ajuntament de Llíria, a través de la Regidoria de Cultura, Educació i Festes, ha convocat la VI edició del Concurs de Betlems, amb l’objectiu de mantindre la tradició i promoure la seua instal·lació.

Els concursants, que podran inscriure’s fins al pròxim 19 de desembre, hauran d’optar entre dos modalitats de participació segons la grandària dels betlems, de fins a 1,5 m de llarg o de més de 1,5 m de llarg. Podran participar totes les persones físiques o jurídiques domiciliades a Llíria.

Així mateix, s’atorgaran tres premis en cada categoria. El primer premi dotat amb 120 euros, el segon premi amb 60 euros i el tercer amb una dotació econòmica de 30 euros. A més, els guanyadors rebran un diploma acreditatiu.

El jurat farà la seua visita als betlems el dilluns 23 de desembre al matí. El resultat del concurs es farà públic el mateix dia, a les 20:30 hores, en el saló de plens de Ca la Vila.

El regidor de Cultura, Educació i Festes, Salvador Oliver, ha destacat la “bona acollida” d’esta iniciativa que enguany complix la seua sexta edició i ha destacat que este concurs perseguix “mantindre les nostres tradicions i fer més participatives i populars estes festes nadalenques”.

Comparteix

Icona de pantalla completa