Diari La Veu del País Valencià
Xàbia – l’Ajuntament invertirà més de mig milió d’euros en millores per al barri del Freginal
S’acabarà la reurbanització dels carrers, que passaran a ser de sentit únic per a millorar la seguretat

Xàbia. Dijous, 12 de desembre de 2013. L’Ajuntament de Xàbia traurà a licitació en breu el projecte de finalització de la reurbanització del carrer Barranquet i adjacents. Est comporta el reasfaltat de tots els carrers del barri que discorre des de l’Avinguda Palmela fins al camí del Freginal, resultant de la canalització i cubrició del barranc del mateix nom. Com ha explicat l’edil responsable d’Obres, Paco Torres, el projecte comportarà diversos canvis de direcció dels carrers que, atenent a les propostes veïnals, passaran a ser de sentit únic per a millorar la seguretat. També es col·locarà un tancament al voltant del complex esportiu que engloba el camp de futbol municipal, una pista poliesportiva i el trinquet.
El projecte ha sigut aprovat aquesta setmana en junta de govern i en un parell de setmanes està previst que isca a licitació amb un pressupost proper al mig milió d’euros, procedents d’un préstec ICO. El regidor espera poder començar les obres a mitjan mes de gener.

Per a l’alcalde, José Chulvi, millorar l’espai urbà del Freginal és de justícia, en tant que és un barri que fa anys que no rep inversions municipals i són molts els anys que els seus veïns reclamen, per exemple, mesures que milloren la seguretat vial.

En aquest sentit, Chulvi ha destacat que l’obra que s’executarà és “molt important” en el context econòmic que travessa l’administració local, per la qual cosa espera que el resultat siga productiu i convertisca el barri en una zona més còmoda i segura.

Comparteix

Icona de pantalla completa