Diari La Veu del País Valencià
Tavernes – la primera eixida de l’Escola de Jocs serà este dissabte 14 de desembre al Clot de la Font
La primera eixida de l’Escola de Jocs de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna del curs 2013-2014 serà este pròxim dissabte 14 de desembre.

La primera excursió de l’Escola de Jocs tindrà lloc el dissabte 14 de desembre. Esta primera activitat a l’exterior de l’actual curs va dirigida als xiquets de l’Escola en edats compreses entre 5 i 8 anys, i està integrada en la programació anual, que, a més de les activitats esportives específiques, té previstes regularment eixides per tal que els més menuts coneguen i valoren l’entorn valler.

És recomanable que tots els assistents porten aigua i esmorzar, a banda de dur calçat i roba esportiva lleugera. La Regidoria d’Esports indica que, a causa de l’edat dels menuts, tots els xiquets participants han d’anar acompanyats d’un adult responsable.

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Tavernes, Josep Llàcer, ha comentat que “estes eixides dels xiquets de l’Escola de Jocs, per a prendre contacte i coneixement de l’entorn natural, complementen les activitats esportives que practiquen els nostres xiquets cada curs. És una bona oportunitat perquè les famílies compartisquen unes hores d’esplai col·lectiu. A més, solen tindre una bona resposta participativa”.

L’itinerari serà el següent: eixida a les 10:30 hores des de la plaça del poliesportiu, davant del pavelló cobert, Na Violant d’Hongria, Vicent Narbón, Riu, camí de l’Ombria Baixa, camí de l’Ombria i Clot de la Font, on tots els participants esmorzaran. Després de veure el brollador i els voltants, l’excursió de l’Escola de Jocs tornarà pel camí del Clot a buscar el camí de l’Ombria, camí del Riu i està previst arribar al poliesportiu a les 13 hores, aproximadament.

Comparteix

Icona de pantalla completa