Diari La Veu del País Valencià
Els xicotets il·lustradors del calendari municipal 2014 d’Almussafes reben els seus premis
Al voltant d’un centenar d’alumnes i pares es van donar cita, ahir dimecres dia 11, en el Centre Cultural d’Almussafes per a assistir a la inauguració de l’exposició dels 48 dibuixos que il·lustren l’almanac 2014 de la localitat, editat pel propi consistori municipal davall el lema “Els animals en la literatura”.

Cap a les 19 hores, la regidora d’Educació, Elia Alepuz, es va dirigir als jóvens creadors, xiquets entre els 3 i els 15 anys d’edat, per a felicitar-los per haver sigut triats entre més de sis-cents alumnes dels dos centres educatius de primària i de l’institut de secundària participants en el certamen artístic de la present edició. Així mateix, l’edil va agrair la labor de col·laboració que es brinda cada any des de la comunitat educativa per a fer realitat este projecte artístic.

Els 48 il·lustradors que doten de contingut gràfic els dotze mesos de l’any i que rendixen homenatge a animals imaginaris com a Argenter, Moby Dick, Els tres porquets, Bambi o Pinotxo, entre molts altres, van rebre el premi de mans de la pròpia edil. “Hem volgut fer-los entrega d’un llibre a cada un d’ells, ja que la temàtica d’este calendari està estretament lligada a l’àmbit literari”, comenta Alepuz.

L’ajuntament iniciarà en breu la distribució de l’almanac que, en esta ocasió, invita a la ciutadania a descobrir eixos personatges que ocupen un lloc destacat en infinitat de relats infantils i còmics, a més de en altres tants clàssics literaris per a adults.

Els veïns i veïnes d’Almussafes podran arreplegar gratuïtament el seu exemplar en el Centre Cultural, a més de poder visitar la mostra artística, que es troba exposada en el hall fins al pròxim dia 31.

Mª José Girona

Comparteix

Icona de pantalla completa