Compromís lamenta que Seva també embrute el nom d’Alacanta mb el cas Lucentum

El secretari de Compromís per Alacant, Ignasi Bellido, ha afirmat hui que “malauradament el nostre consistori es veu afectat també esta setmana pel cas Lucentum en el què es troba relacionat el regidor d’Hisenda, Juan Seva, membre del Consell d’este club esportiu”.

“Cal recordar que els membres d’este òrgan, que declararen ahir en els jutjats, estan sent investigats per la seua presumpta mala gestió, per si esta empitjorà la nefasta situació del club”, ha assenyalat Bellido.

En este sentit, el secretari local ha apuntat que “de nou un cas d’irregularitats i mala gestió esquitxa este equip de govern, fent d’esta una situació del tot insostenible i de la que, en definitiva, paguem les conseqüències tots els alacantins i alacantines”.

Alhora, Bellido ha destacat que “la mala gestió de Juan Seva al capdavant de l’àrea d’Hisenda és més que evident, si tenim en compte la mala situació financera que travessa l’Ajuntament i les irregularitats ja denunciades per diferents òrgans de control”.

Per tant, el secretari de Compromís per Alacant ha indicat que “tornem a exigir la dimissió de Juan Seva, en primer lloc, per a que deixe d’embrutar el nom del nostre consistori i, en segon, per posar fi a una etapa negra en els comptes municipals que hipoteca el futur d’Alacant i sobre la que ell té responsabilitat directa”.

Compromís per Alacant

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa