Diari La Veu del País Valencià
Benifaió – ‘Més rates i més abandó al Parc de Valmontone’
Des de l’any 2012 venim denunciant l’existència de rates al Parc de Valmontone i a data d’avui el problema no s’ha solucionat. Hem sigut testimonis, de nou, de la presència de rates al seu torn i de l’estat d’abandó en què es troba aquest i tots els parcs de Benifaió, també denunciat pel nostre grup en diverses ocasions.

EL PP i la Sra. Arcís NO han posat solució i el Grup Municipal Socialista decidim de nou acudir a la premsa i fer aquesta denúncia, perquè sembla que és de l’única manera que la Sra. Arcis i el PP reacciona, segurament per vergonya. A més, també li demanem de nou que repararen totes les deficiències de tots el parcs del nostres poble i que es realitze un manteniment com cal, ja que DONEN VERGONYA.

Davant aquesta nova alerta DEMOSTRABLE el que no podem entendre és com des de l’Ajuntament, no s’hagen pres el tema amb serietat des de el principi i s’hagen posat els mitjans necessaris per a solucionar el problema.

Li recordem a la Sra. Arcís que el parc és freqüentat per molts veïns i sobretot per xiquets i xiquetes i que els veïns de Benifaió no es mereixem tenir un parc amb rates en els arbres o per terra. Demanem que l’ equip de govern del PP se centre en solucionar els problemes que hi ha al nostre poble i més quan nosaltres ja li ho havem advertit en moltes, moltes, ocasions.

Lluitarem per tenir uns parcs nets i en condicions.

MARTA ORTIZ MARTINEZ
-Portaveu del Grup Municipal Socialista-

Comparteix

Icona de pantalla completa