Diari La Veu del País Valencià
Primàries obertes d’EUPV Ontinyent
Davant la necessitat d’una major democràcia, en EUPV fem un pas endavant i convoquem un procés de primàries obertes.

Les primàries obertes són un procés democràtic que Esquerra Unida ha engegat per triar el seu candidat o candidata a la Presidència de la Generalitat Valenciana en les properes eleccions autonòmiques de 2015.

En aquestes primàries obertes podran votar al candidat o candidata tots aquells ciutadans i ciutadanes inclosos en el cens de afiliats o simpatitzants majors de 16 anys, residents en el País Valencià i que manifesten compartir el projecte d’Esquerra Unida.

Per a ser inclosos en el cens de simpatitzants cal adreçar-se a la web http://primaries.eupv.org o omplir una fitxa de simpatitzant que estarà a l’abast de qualsevol persona que s’ adrece a qualsevol de les seus d’ EUPV. El termini per a la inscripció de simpatitzants començà el 17 de setembre i acabarà el 31 d’octubre.

Les votacions de les primàries se celebraran el dia 8 de Novembre a les seus habilitades, a més a més, també s’ha habilitat l’opció del vot per correu. A la Vall d’Albaida disposarem d’una mesa electoral a Ontinyent, C/ Cristòfol Colom Nº11.

Des d’ EU de la Vall d’Albaida fem una crida a la ciutadania per tal que participe en aquest procés que esperem siga tot un èxit.

EUPV Ontinyent

Comparteix

Icona de pantalla completa