Diari La Veu del País Valencià
Sagunt – No es pot fraccionar el pagament de l’esport escolar
Les famílies no poden fraccionar el pagament de l’esport escolar per la desidia del PP.

Davant la situació econòmica actual, el regidor Sergio Muniesa s’escusa en els terminis burocràtics per no complir amb la seua paraula de fraccionar el pagament de la taxa d’esport escolar que Compromís li va demanar l’any passat.

El Grup Municipal Compromís denúncia la falta de presvisió i apel·la a que s’actue d’immediat “no ens podem permetre que les famílies no tinguen fraccionat el pagament de la taxa d’esport escolar. Sergio Muniesa que va acceptar la proposta de Compromís el setembre de l’any passat, no a complit amb la seua paraula, i diu que enguany tornem a no tindre temps sufucient per fer-ho.” afirma Cristina Rodríguez.

Cada setembre les famílies de la nostra ciutat han de fer front a les despeses del nou curs, la qual cosa en la actual situació de crisi és encara més greu perquè han desaparegut les beques de llibres. A més a més, han de fer front a la taxa de l’esport escolar, la qual ja l’any passat es va poder ajornar al mes d’octubre, però no fraccionar com habia demanat Compromís, perquè no donaba temps a preparar-ho, segons va afirmar Muniesa, el qual es va comprometre a fer-lo per a enguany.

Des de Compromís apuntem, “Al mes d’agost em vaig posar en contacte amb Muniesa per recordar-li que s’habia de fraccionar el pagament de les escoles esportives, i ell em va asegurar que parlaria en tresoreria però que estaba resolt”, declara Rodríguez.

“La falta d’interés ha fet que arribat el mes de setembre no s’haja fet res i tornem a estar fòra de termini per poder fraccionar el pagament segons s’escusa Muniesa. Em pregunte si 12 mesos no és temps suficient per poder fer els canvis necessaris per fraccionar un pagament, al igual que es fa en el Conservatori i en altres àmbits. És un atac als drets fonamentals de tots, ja que el fraccionament en la situació actual és necessari perquè els nostres xiquets i xiquetes puguen accedir a l’esport.” apunta la regidora.

“Des de Compromís no podem permetre aquesta desidia i falta d’interés per solucionar les problemes de les persones i fer el dia a dia més fàcil. Es tracta d’un atac als nostres infants i les seues famílies i per això eixigim per una banda acció immediata per solventar aquest problema així com responsabilitats polítiques. El regidor responsable, Sergio Muniesa és incapaç de previndre ni tampoc de donar sol·lució als problemes dels nostres ciutadans i ciutadanes més desfavorides en la nostra ciutat, no sabem si per deixadesa o per insensibilitat manifesta .” conclou Cristina Rodríguez.

Compromís per Sagunt

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa