Diari La Veu del País Valencià
Picassent / Nous becaris comencen pràctiques a l’Ajuntament
Els 12 joves seleccionats ja treballen en les àrees de Cultura, Ocupació, Intervenció, Tresoreria, Urbanisme, Àrea jurídica, Escola d’adults, Oficina d’Atenció Ciutadana, Polisportiu, Comerç i Mercat.

Dijous es van incorporar a l’Ajuntament els 12 joves que han sigut seleccionats per a la realització de pràctiques formatives no laborals en diferents serveis municipals com ara Cultura, Ocupació, Intervenció, Tresoreria, Urbanisme, Àrea jurídica, Escola d’adults, Oficina d’Atenció Ciutadana, Polisportiu, Comerç i Mercat, i que tenen l’objectiu d’acostar-los al món laboral i a conéixer de més a prop l’Administració Local.

El programa d’estes beques, cadascuna de les quals està dotada amb 500 euros bruts mensuals, està finançat en la seua totalitat per l’Ajuntament de Picassent, i el període de duració de les beques serà des del 10 d’octubre de 2013 fins el 31 de març de 2014.

Divendres pel matí, els 12 becaris foren rebuts per l’alcaldessa de Picassent, Conxa García, i la regidora d’Ocupació, Lola Albert al saló de plenaris de l’Ajuntament. Totes dos els van donar la benvinguda al consistori i els van desitjar una profitosa estància laboral a cadascun dels diferents departaments on han sigut destinats.

Comparteix

Icona de pantalla completa