Burjassot - Prevenció de la violència sexual entre els joves

25 setembre 2014 01:00h
L'Ajuntament de Burjassot signa un conveni amb l'Institut Nacional de la Dona per a la prevenció de la violència sexual entre els joves.

L'Ajuntament de Burjassot, a través de Espai Dona, servei integral d'atenció a la dona, dirigit per la Regidora Lluna Àrias, ha signat un conveni amb l'Institut Nacional de la Dona per a desenvolupar en el municipi el Programa Irene.

Aquest programa té com a objectiu la prevenció de la violència sexual entre els joves; violència que des de Espai Dona i Policia Local, en col·laboració amb la Policia Nacional, han detectat que està present en el dia a dia dels centres educatius, per aquest motiu la prevenció d'aquest tipus de violència es va a dur a terme posant l'accent principalment en menors i adolescents durant aquest curs 2014/15.

El programa va a desenvolupar diferents tallers en els centres educatius del municipi encaminats al fet que els menors siguen conscients del significat d'una agressió sexual, per què es produeixen, l'actitud davant aquest tipus de delictes i el coneixement dels recursos que existeixen i com usar-los.

El programa comptarà amb un pressupost de 9.848€, dels quals 8.370€ estan concedits per l'Institut Nacional de la Dona.

Compromís per Burjassot

photo
 
next