Comencen els actes de 50é Aniversari de l´Institut Josep Segrelles d´Albaida

2 octubre 2013 01:00h
Albaida,  02 d´octubre de  2013.  La presentació del logotip  dissenyat per Iluminada Fernández García, professora de Dibuix d’aquest    centre,    ha sigut  creat amb motiu de la  celebració del 50é  aniversari de  l’IES Josep Segrelles  d’Albaida,  i  és el punt de partida per a una agenda repleta d´actes que commemoraran  el seu 50é Aniversari com a Institut públic. Aquell Institut que va veure la llum l’any 1963, gràcies a l’esforç i tenacitat del poble d’Albaida  –  empresaris, treballadors i ajuntament-, els quals  feren possible que un poble com Albaida tinguera un centre de  Batxillerat, el primer de la Vall d’Albaida i un dels primers de la província de València, una vegada construït, va ser cedit al Ministeri d’Educació de Madrid per a què el posaren  en funcionament.

Molts són els/les alumnes que gràcies a aquest Institut pogueren fer  Batxillerat i,  fins i tot,  estudis superiors. Pocs  organismes han fet més  “comarca”  que aquest Institut que fins els anys vuitanta arreplegava alumnat de tots i cadascun del s  pobles de la comarca, així com del Comtat.
 

Diversos actes s’han programat    per a l’aniversari que  aniran fent-se públics trimestralment, tant a la pàgina web del centre com de l’Ajuntament d’Albaida i mitjans de comunicació comarcals. En aquest  darrer trimestre hi ha programats:

1.  Acte de  presentació  del 50é  Aniversari de l´Institut d´Albaida amb una conferència  a càrrec  de Dña. Gabriela Bravo, Portaveu del Poder Judicial i antiga alumna del centre.

2.  Taula redona amb la participació d’antics directors de l’Institut.

3.  Concert de Nadal, amb l’actuació de diferents professionals de la música , antics alumnes de l’Institut,  i  que en l’actualitat estan desenvolupant la seua  tasca professional per diverses orquestres d’arreu del món.

4.  Xarrades d’antics alumnes: escriptors/es, actors/actrius, músics, professors/es universitaris  i diferents professionals de qualsevol sector que ens parlaran de les seues professions   o activitats.

next