Diari La Veu del País Valencià
Cullera – Elecció dels candidats en primàries obertes

Resolució de l’Executiva Local de Compromís sobre la celebració de Primàries per a l’elecció dels candidats locals a l’Alcaldia i al Ple de l’Ajuntament de Cullera

El col·lectiu local de Compromís per Cullera considera un element fonamental en l’aprofundiment i avanç democràtics de la societat, com són els instruments de participació política, que els partits s’òbriguen de bat a bat a la ciutadania que ostenta la vertadera sobirania popular.

Compromís considera que és el moment de la participació ciutadana i la transparència, i l’elecció dels candidats en primàries obertes, a tots aquells ciutadans i ciutadanes que vulguen participar és una condició encara que no suficient, sí necessària per a avançar en la idea de formacions polítiques plenament obertes a la ciutadania.

És per açò que el màxim òrgan polític del col·lectiu local de Compromís per Cullera vol que tots els cullerencs que estiguen interessats puguen participar en l’elaboració de la llista a les eleccions municipals, en un procés de primàries similar al que ja es van realitzar de forma pionera en les passades eleccions europees, i que ara es van a realitzar per primera vegada a Cullera per a les eleccions municipals.

Podran participar tots els veïns i veïnes de la localitat en aquest procés de primàries que s’inscriguen en el cens elaborat per a aquest propòsit i que siguen majors de 16 anys. A més del cens de militants i simpatitzants de la coalició. També podran ser candidats aquelles persones que així ho desitgen i reunint els requisits d’avals que establisca el Reglament de Primàries i que es donarà a conèixer amb suficient antelació.

En el moment en què s’aprove el Reglament definitiu de Primàries per part del Consell General de la Coalició Compromís es donarà la corresponent difusió amb l’objecte de facilitar la màxima participació en el procés.

Compromís per Cullera

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa