Diari La Veu del País Valencià
Reclamem la construcció de la rotonda d’accés a Torrefiel
L’Alcalde d’Ontinyent reclama a la Consellera d’Infrastructures la construcció de la rotonda d’accés a Torrefiel promesa pel Consell en 2008

L’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha reclamat a la Consellera d’Infrastructures, Isabel Bonig, l’execució “d’una vegada per totes” de la rotonda d’accés a la localitat des de la carretera CV-81 que permeta un accés directe a les avingudes Compte de Torrefiel i Generalitat. L’Alcalde acudia a la Conselleria acompanyat per la regidora de Territori, Rebeca Torró, per tal de tractar amb la Consellera Bonig diversos assumptes d’interès per a la ciutat en matèria d’infrastructures, entre ells especialment el de la construcció de la rotonda d’accés des de la Ronda Sud que en gener de 2008 el Secretari Autonòmic d’Infrastructures, Victoriano Sánchez, va anunciar que es construiria per tal d’agilitzar l’entrada i eixida de vehicles a la ciutat.

Jorge Rodríguez incidia en que “es tracta d’una infrastructura molt important per dotar a la ciutat d’un accés que els veïns del barri del Llombo venen reclamant des de fa anys”. Cal recordar que en maig de 2011, un mes abans de les eleccions municipals, el Director General d’Obres Publiques va visitar la ciutat per mostrar a l’Ajuntament diversos planols del projecte de construcció de la rotonda. A la visita Ismael Ferrer mostrava la seua satisfacció “per la plasmació del projecte” i pel fer que la conselleria, va dir, havia trobat una solució “molt adequada que respecta la passarel·la existent a la zona”, amb una rotonda de 80 metres de diàmetre, dos carrils i una inversió aproximada d’un milió d’euros. “A hores d’ara seguim sense noticies de la rotonda, la promesa que ens van fer s’ha quedat en fum, i per això ha estat el tema que més insistentment hem plantejat a la Consellera”, explicava l’alcalde.

Per altra banda, a la reunió es van abordar altres qüestions relatives a la xarxa viària de la ciutat, com el desdoblament de la Ronda Sud, “una via per la qual transiten diàriament més de 15.000 vehicles i que també anem a insistir per a que es faça realitat”, assenyalava.

Comparteix

Icona de pantalla completa