Diari La Veu del País Valencià
Indultar Carlos Fabra és un insult
El portaveu de Compromís, Alberto Ibáñez, ha explicat que ha enregistrat una moció demanant-li al govern de Rajoy que desestime la petició d’indult a Carlos Fabra com la pròpia Fiscalia ha demanat “Només la possibilitat d’indultar a Carlos Fabra és un insult a la democràcia. Al igual que destacats dirigents del PP han engegat una campanya de recollida de signatures per pressionar al govern de Rajoy perquè l’indulte, nosaltres volem pressionar des del municipalisme perquè la desestime immediatament i puga entrar a la presó com li pertoca”.

Ibáñez “Carlos Fabra representa un model de caciquisme, clientelisme i impunitat amb el balafiament de recursos públics i la corrupció que ha castigat durament la imatge, i les arques públiques de les comarques de Castelló. Durant anys ha estat el màxim líder del PP de la província, i no ha estat mai qüestionat per ningú del seu partit”.

El portaveu de Compromís “Esperem la unanimitat de tots els grups polítics inclòs el PP. Malauradament, sabem que al PP local el fabrisme sempre ha tingut molta força, només cal recordar a Ramón Tomàs, mà dreta de Fabra, protegint-lo de “Caiga quien Caiga” o a Héctor Folgado dient que era un gran referent per a ell i una gran persona”.

Per últim, Ibàñez “No només Carlos Fabra, demanem que s’acabe amb el dret a l’indult perquè en un Estat de Dret una mesura de gràcia que trenca la separació de poders executiu i judicial no té cabuda. Cal apropar-se a la ciutadania i tenir un compromís ferm amb la regeneració democràtica”.

Compromís per Vila-real

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa