Sueca se suma a la campanya ‘Mans al Riu’

24 març 2017 01:00h
Sueca s’adhereix a la campanya anual ‘Mans al Riu’ de neteja de rius que des de 2010 organitza de manera regular la Fundació Limne, amb l’objectiu de fomentar la participació ciutadana en la conservació i millora dels rius, a través d’una neteja popular dels residus que poblen els entorns naturals. Este any, com en anterior edicions, la jornada de neteja es desenvoluparà a l’Assut de Sueca el pròxim diumenge, 2 d’abril.
 
Isabel Jiménez, regidora de Medi Ambient, ha assenyalat que “es tracta d’una jornada un dels principals objectius de la qual és conscienciar els ciutadans del respecte al nostre entorn natural, els nostres paratges únics. Som uns autèntics privilegiats perquè vivim en un enclavament molt especial i hem de respondre per conservar-lo ”.
 
Es tracta d’una activitat oberta, on poden participar totes aquelles persones que ho desitgen, a més té un marcat caràcter didàctic i lúdic, ja que a més d'actuar sobre els espais fluvials, la iniciativa pretén fer un incís en els mitjans que hi ha hui dia per gestionar els residus. 
 
 
Des Limne assenyalen que “la conservació de la Natura és una preocupació de creixent interès social que s’ha d’abordar des d’una òptica àmplia que integre iniciatives públiques, però també privades, ja que tots som responsables de l’estat del nostre patrimoni natural”. És per això, que consideren imprescindible “teixir una xarxa col·laborativa entre les institucions vinculades al medi fluvial i la societat civil”.
 
En este sentit, el consistori de la localitat, convida tots els veïns de Sueca i de localitats veïnes a sumar-se a l’activitat, compromesa i solidària amb el medi ambient. El punt de trobada serà a la plaça de l’Ajuntament a les 10:00 hores, el diumenge 2 d’abril, des d'on s'accedirà al punt d'actuació en bicicleta. L'organització, amb ànim de proveir tot el material necessari per a la neteja, prega inscripció prèvia escrivint a participa@limne.org o cridant al 635475706.

next