Diari La Veu del País Valencià
El Museu Fuster obri les portes a Entre Comarques
Un any més Sueca s’acull al programa patrocinat pel patronat de Turisme de València, València Turisme, i organitzat pel Consorci de la Ribera-Area de Turisme, Rutes Turístiques entre Comarques, amb l’objectiu principal de potenciar el turisme en la localitat.

El pròxim dissabte, 4 de març, és el torn de Sueca, i en esta ocasió les visites seran al Mercat Central i, enguany com a novetat, també al Museu Joan Fuster. Esta última visita és una de les més esperades pels visitants, ja que es tracta d’una instal·lació cultural llargament esperada per totes aquelles persones que vulguen redescobrir i aprofundir en la vida i obra de l’anomenat “Homenot de Sueca”.

Tal i com ha expressat el regidor de Turisme, Xavier Masó: “este programa ens ajuda a poder ensenyar tots els llocs que millor representen Sueca, indrets lligats a la nostra cultura, gastronomia, o festa…, i a més poder posicionar entre els pobles dels voltants la marca turística de Sueca” i ha continuat “a més es produeix un efecte viral i d’experiència del boca a boca ja que moltes persones han repetit l’experiència i han format un grup d’amics o familiars per visitar-nos” ha conclòs Masó.

Totes les rutes començaran a partir de les 10:30 hores, i la novetat d’este any és la incorporació a este programa de les mancomunitats de la Safor, la Canal de Navarrès i La Costera-La Canal. Este tipus de programa té com objectius donar a conèixer el patrimoni històric, artístic i monumental de les poblacions participants, unificar i homogeneïtzar el destí turístic i així com potenciar els recursos naturals de les comarques valencianes.

Comparteix

Icona de pantalla completa