Diari La Veu del País Valencià
300.000 euros per una foto en un partit de bàsquet
RedactaVeu / Castelló

El secretari general del PSPV, Ximo Puig, ha censurat la “nova ocurrència” del president de la Generalitat, Alberto Fabra. Sobre aquest tema, ha recordat altres com contractar un ‘coaching’ o un cuiner per a lamentar que “ara sense cap tipus de lògica econòmica ni prioritat social ha decidit en una nit d’estiu, en un acte de nepotisme, produir aquest tipus de contracte verbal”.

Així ha valorat el secretari general dels socialistes valencians que la Generalitat haja pagat 300.000 euros per veure la selecció espanyola de bàsquet a Castelló jugant contra Polònia dins dels partits previs en el campionat d’Europa que se celebrarà al setembre a Eslovènia.

Puig ha insistit que “estem en una situació de despropòsit permanent que danya profundament la imatge de la Comunitat Valenciana i sobretot les nostres finances”.

A més, ha posat l’accent en qualificar “d’insòlit” que amb un deute de més de 30.000 milions d’euros i 5.500 milions d’impagats -entre ells els farmacèutics, els dependents, les persones majors que han avançat el copagament, els bons de llibres de text- “hagen trobat 300.000 euros en una nit d’estiu per a simplement produir una foto”.

Per la seua banda, la diputada d’EUPV, Marina Albiol ha assegurat que Alberto Fabra “està practicant la política de, per una part, retallar en serveis públics, de tancar per exemple els centres de salut en estiu i de llevar ambulàncies i, per l’altra, de gastar-se diners en un partit de bàsquet”.

“És la política de la foto, perquè 300.000 euros és el que ens ha costat la foto d’Alberto Fabra amb la selecció espanyola. Ara bé, ni una foto, ni cent fotos, ni mil fotos poden fer oblidar a la ciutadania l’atur i la corrupció que estem vivint en el nostre país”, ha afegit.

Comparteix

Icona de pantalla completa