Diari La Veu del País Valencià
El govern municipal castiga el Cabanyal
Durant l’última setmana, gran quantitat de deixalles s’han acumulat durant dies als carrers del Cabanyal, sense que el servei de neteja els arreplegara

Compromís ha exigit que els veïns i veïnes del Cabanyal reben un tracte digne per part dels serveis municipals

Des de Compromís han presentat una bateria de preguntes al Ple de l’Ajuntament de València degut a l’acumulació de deixalles als carrers del barri del Cabanyal durant les ultimes setmanes. Esta acumulació de residus, segons han denunciat els veïns, s’ha vist prolongada durant dies consecutius i en diferents carrers del barri, tractant-se d’una situació generalitzada i “No és una qüestió puntual. En molts carrers del barri s’acumula la brutícia sense que el govern municipal faça absolutament res. És evident que hi ha una política de al barri per a justificar la seua destrucció”, ha declarat la regidora Pilar Soriano.

Pilar Soriano, regidora de Compromís, ha criticat que la situació de falta de neteja es visible en tota la ciutat, encara que en diferents barris allunyats del centre la situació és més insostenible encara. En el cas del Cabanyal els carrers que estan a l’espera de l’aprovació de l’adaptació del PEPRI s’observa una deficiència molt clara per part del servei de neteja municipal, acumulant-se durant dies deixalles i brutícia, sense que la contracta municipal que s’encarrega d’este servei prenga mesures.

Pilar Soriano, edil de Compromís, ha declarat: “L’equip de Barberà ha abandonat als veïns del Cabanyal, la situació dels carrers del barri és conseqüència d’esta situació. Des de Compromís exigim respecte i un tracte just per al Cabanyal, no pot ser perquè Barberà estiga obstinada en la destrucció del barri, els seus ciutadans hagen de viure en condicions d’insalubritat. Exigim una resposta urgent des del servei de neteja municipal”, ha recalcat Soriano.

Compromís per València

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa