Diari La Veu del País Valencià
S’esgoten les entrades de la Tomatina però encara en queden 3.500 per a veïns

EFE / Bunyol

Les 15.000 entrades posades a la venda per a la Tomatina, que se celebrarà el 28 d’agost, ja s’han esgotat. Ara en queden 3.500 de les 5.000 que s’havien reservat per als veïns de Bunyol, segons ha explicat el tinent d’alcalde d’aquest municipi, Rafael Pérez.

D’eixes 15.000 per a turistes, una part s’han venut a operadores turístiques que encara poden tenir entrades sense vendre, ha explicat Pérez.

Ha recomanat que la gent que opte per comprar les entrades a través d’aquests llocs, consulte els distribuïdors oficials a través de la pàgina web de la Tomatina, ja que hi han hagut alguns casos en què s’han venut “entrades falses”.

Pel que fa a les 3.500 entrades que queden per a totes aquelles persones que estan empadronades en el terme municipal de Bunyol, el tinent d’alcalde ha dit que no es trauran a la venda en cas que sobren, ja que espera “que els veïns les acaben arreplegant abans del diumenge, que és l’últim dia en què es podrà fer”.

Aquest és el primer any en què cal adquirir entrades, que costen 10 euros, per a entrar en la Tomatina, amb la qual cosa es pretén reduir l’aforament d’edicions anteriors de 50.000 a 20.000 persones.

El principal propòsit d’aquesta mesura és “que s’augmente la seguretat de la festa i que es gaudisca millor de la Tomatina, ja que hi havia molta gent que venia i no podia veure ni la tomaca”, ha explicat.

“També volem que la festa torne als veïns de Bunyol, que des de fa uns anys marxen del poble quan és la Tomatina, i volem que tornen a ser partícips”, afig.

D’altra banda, la gent que vulga acudir al poble i no tinga entrada, podrà accedir a la zona d’oci repartida per tota la població, ha apuntat Pérez.

Comparteix

Icona de pantalla completa