Diari La Veu del País Valencià
València – Manca de previsió de la regidoria de parcs i jardins
La caiguda d’arbres ha sigut conseqüència directa de la falta de manteniment

El pressupost municipal destinat als jardins es manté congelat des del 2011

Compromís ha denunciat la manca de previsió per part de la regidora de parcs i jardins de l’Ajuntament de València, Lourdes Bernal. La caiguda massiva d’arbres i branques durant els últims mesos ha sigut conseqüència directa de l’abandonament de les tasques de manteniment per part de les contractes municipals que s’encarreguen d’esta àrea.

Pilar Soriano, regidora de Compromís, ha criticat que des de 2011 el pressupost destinat a les tasques de manteniment de jardins s’ha vist congelat, però la superfície s’ha incrementat durant estos anys. L’equip de govern s’ha esperat a que la situació siga insostenible i de perill per als vianants per a prendre mesures de forma improvisada i fora de temps.

Pilar Soriano, edil de Compromís, ha declarat: “La regidoria de parcs i jardins ha actuat tard i mal respecte a la caiguda d’arbres. Des de Compromís ja varem avisar fa mesos que les contractes no estaven realitzant les seues tasques de manteniment, primer en estiu es van començar a revisar les palmeres i ara amb les darreres caigudes s’estenen a tot l’arborat”.

Compromís per València

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa