Diari La Veu del País Valencià
Castelló – Es menteix sobre les dades de temperatura a les escoles
La portaveu adjunta de Compromís a l’Ajuntament de Castelló ha recordat al responsable d’Educació de l’Ajuntament, Vicent Sales, que l’any passat a partir del 9 de setembre no es va superar ni un dia els 30ºC, com figura a l’històric de temperatures.

La portaveu adjunta de Compromís a l’Ajuntament de Castelló, Ali Brancal, ha explicat avui que “en comissions informatives hem lliurat a l’equip de govern una còpia de l’històric de temperatures a la ciutat de Castelló, per tal que puguen constatar que, malgrat el que va dir el responsable d’Educació, l’any passat a partir del 9 de setembre no es van superar els 30ºC de temperatura”.

La representant de Compromís ha lamentat que “a la manca de previsió i la nul·la voluntat d’escoltar a la comunitat educativa haja de sumar-se ara les declaracions del senyor Sales, que no es corresponen a allò que indica l’històric de temperatures. La primera setmana de setembre és especialment calorosa, i eixa realitat no té sentit negar-la una vegada es comproven les dades”.

Ali Brancal ha lamentat que “des del PP es vulga arreglar amb declaracions públiques el que ha estat un despropòsit per tota la comunitat educativa. No es pot actuar d’aquesta manera i després pretendre que tot se soluciona tergiversant unes dades”.

Compromís per Castelló

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa