Diari La Veu del País Valencià
Cal millorar la imatge del Nord del Palància
COMPROMÍS DEMANA AL PP QUE ACTUE PER MILLORAR LA IMATGE DEL NORD DEL PALÀNCIA, DETERIORADA PER LA DESÍDIA DEL GOVERN MUNICIPAL

És incomprensible que algunes parcel·les del Nord del Palància encara no disposen de tancament, mentre els propietaris d’altres han fet la inversió necessària per complir la normativa vigent. No hi ha pitjor norma que la que es pot ignorar sense conseqüències.

En alguns casos la vegetació està ocupant part de la vorera des de fa anys. Es tracta d’esbarzers, una espècie que a més ocasiona ferides als vianants, i fins i tot hi ha algun arbre que a mesura que creix va reduint el pas de la vorera.

A més a més alguna parcel.la està sent utilitzada com a campa de material d’obra, en concret de mòduls totalment deteriorats, als quals es pot accedir lliurement, amb el risc que això implica especialment per als menors.

Quico Fernández: ” La veritat és que la desídia és la marca del govern municipal, com hem denunciat en diverses ocasions. No ens podem creure que no hi haja informes policials que denuncien estes situacions i no podem entendre que no es prenguen mesures. Són coses molt senzilles, més que permetre que els camions de gran tonatge que treballen per a determinades empreses destrossen les vies urbanes per on no poden passar segons l’ordenança municipal.”
Compromís per Sagunt
photo

Comparteix

Icona de pantalla completa