Diari La Veu del País Valencià
Benicàssim – Qualificació del sòl urbanitzable
Ferrando: “Instem a l’alcaldia a executar la sentència del Tribunal Suprem i a qualificar de manera immediata el sòl com a rústic”.

El regidor del Bloc i membre de Compromís en Benicàssim Domingo Ferrando ha presentat una moció per a debatre en el ple d’aquest mes d’agost, encaminada a la qualificació dels terrenys urbanitzables no executats com a rústics, demanant a més l’execució de la sentència que en eixe sentit va ordenar el Tribunal Suprem.

Ferrando s’ha mostrat partidari de, “deixar d’ofegar als propietaris de finques rústiques que en el seu moment van ser qualificades d’urbanitzables i que en l’actualitat, en el context de crisi econòmica que patim, formen part de plans d’actuació difícilment realitzables”.

“Després de patir en tot el termini municipal de Benicàssim unes valoracions cadastrals abusives, que ens afecten a tots per igual, la sentència del Tribunal Suprem, demanant que el sòl urbanitzable no desenvolupat sigue qualificat com a rústic, haurie de ser d’obligat compliment per a l’equip de govern del consistori”, ha recordat el regidor de Compromís.

Així mateix Ferrando ha senyalat “nosaltres amb els recursos al TEAR (Tribunal Econòmic Administratiu Regional) continuarem donant suport a aquells veïns que van demanar al cadastre la baixada de les valoracions de les seues vivendes, finques, etc i que no han rebut resposta per part de les administracions. També convidem als ciutadans a interposar recurs per fer més força en una reivindicació d’allò més justa” afegint, “les portes del nostre despatx en la Casa de la Cultura estan obertes a la ciutadania”.

Per a finalitzar el concejal de Compromís ha anunciat, “la presentació d’una bateria de preguntes, encaminada a mostrar la veritable cara del PP local, partit que ha incomplit més del 75% del seu programa electoral, ja que ni Villa Elisa, ni CEAM, ni congelació de taxes, ni nou centre de salut, ni segon institut ni tercera escola, ni un llarg etcètera han estat complides, sentenciant “encara que hi hage coincidència entre alcaldia, govern de la Generalitat i govern central, sembla que pinten ben poc de cara als seus caps”.

Compromís per Benicàssim

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa