La justícia declara nul·la la moció de censura de Benidoleig

L’alcalde recorda el mal plantejament que va tenir la moció de censura: “No es va fer bé, es van disfressar els motius reals”
8 agost 2013 01:00h
RedactaVeu / Benidoleig

El Bloc de la Marina Alta i la coalició Compromís han mostrat en roda de premsa la seua satisfacció per la sentència favorable a l'equip de govern de Vicent Ponsa a qui van intentar traure de l'alcaldia mitjançant una moció de censura regidors del PP i del PSPV de Benidoleig.

El Síndic de Compromís, Enric Morera, ha manifestat la seua satisfacció pel resultat de la sentència però recorda que "la moció només va ser motivada per interessos partidistes i, per això, s'ha atemptat a la voluntat del poble de Benidoleig". Per a Morera "el que és preocupant és com hem arribat a aquesta situació que, d'una banda era perfectament evitable i, per una altra, es deu al mal ús que governants com el Conseller de Governació Castellanos fan d'institucions com la conselleria perquè el PP encara no ha expulsat els instigadors d'aquesta moció".

El Secretari Comarcal de la Marina Alta, Enric Vengut, també ha destacat el "regust amarg d'aquesta victòria legal que no era necessària i que només ha servit per a alterar el pols i la vida de Benidoleig" i ha lamentat que, "per a alguns, la política no siga un instrument per a ajudar a la gent".

L'Alcalde, Vicent Pons, ha destacat "el mal plantejament que va tenir la moció de censura. No es va fer bé, es van disfressar els motius reals de la moció amb mentides que, per desgràcia, hui en dia encara expliquen. I la realitat és que ara Benidoleig s'haurà de fer càrrec dels costos del contenciós".

El diputat de Compromís, Enric Morera, ha volgut destacar d'una manera més àmplia, "la persecució i assetjament polític que estan patint molts alcaldes i regidors de Compromís. De Tavernes a Oriola o a Alcoi, on els vells partits utilitzen tota l’artilleria pesada quan hi ha una bona gestió dels ajuntaments".

Descargas

next