Sueca - I Circuit de Curses Infantils de la ciutat

22 maig 2016 01:00h
L'Ajuntament de Sueca presenta el I Circuit de Curses Infantils de la ciutat

L'Ajuntament de Sueca posa en marxa la I edició del Circuit de Curses Infantils de Sueca 2016/2017 amb la col·laboració de clubs i col·legis. Este Circuit té com a objectiu incentivar la participació dels xiquets en proves esportives i fomentar alhora la pràctica i l'estima per l'esport entre els més menuts i els joves suecans.

El regidor d'Esports, Vicent Baldoví, explica que, amb este circuit, el consistori aposta per consolidar un calendari estable de curses infantils, contemplant totes les proves pedestres per a infants que acull el nostre municipi. “Amb esta iniciativa busquem motivar els nostres xiquets i joves, acomboiar-los i implicar-los, més encara si cap, en la vida i l'activitat esportiva que es programa a la nostra ciutat” ha assenyalat el titular d'Esports.

Segons ha explicat el regidor, el circuit, a més, pretén reforçar el caràcter no competitiu de les proves, encara que algunes d'elles, per la seua trajectòria, continuaran mantenint el seu caràcter de competició.

Les inscripcions al Circuit seran gratuïtes i els joves hauran de confirmar via web la participació en la cursa escollida una vegada estiga obert el termini d'inscripció de l'esmentada prova. La inscripció inclou, a més, avituallaments, assistència sanitària, assegurança i l'obsequi de finisher, que s'atorgarà en finalitzar el circuit a tots els joves corredors que hagen participat en almenys dues proves. D'altra banda, els dorsals seran lliurats abans de la carrera i és obligatori que els participants el porten col·locat al pit, de manera visible, durant la prova.
 

Pel moment, les proves que comprén el circuit, que queda subjecte a modificacions i obert a qualsevol altra proposta, són la Carrera de Lluís Vives, que organitza el Col·legi amb el mateix nom; la Cursa de la Fira, del Club Atletisme Corriols; el Catacross, que promou Les Escoles Jardí de Sueca; la Cursa de Reis, del Club Triatló Sueca i el Meeting d'Atletisme, que s'organitza des del Club Atletisme Sueca, totes amb la col·laboració de la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Sueca.

El consistori ha volgut inaugurar este circuit el proper dissabte, 21 de maig, amb la prova degana de Sueca, la 36ª Volta a Peu Lluís Vives, que és la més antiga de quantes se celebren a la capital de la Ribera Baixa. A partir de les 10 h. es donarà la primera eixida als participants més joves de la categoria menudets i tot seguit, de cada deu minuts, prendran l'eixida els participants en la resta de categories: prebenjamins, benjamins, alevins, infantils i cadets.

En esta edició, a més, l'AMPA del col·legi ha apostat per reprendre la categoria absoluta. Els participants en esta categoria prendran l'eixida a les 11 hores. Els interessats en participar-hi encara poden inscriure's a la pàgina www.cronorunner.com fins el proper divendres 20 de maig. 
    
 
next