Diari La Veu del País Valencià
Xàtiva – Increment descontrolat de la despesa en concepte de Fira
FRONT L’ESGOTAMENT DE LA FIRA DEL PP L’ÚNICA EIXIDA QUE TENEN ÉS L’AUGMENT DE LA DESPESA

Alcocel “l’única aportació de l’equip de govern del PP és l’increment descontrolat de la despesa; arribant als 700.000€ en despesa en concepte de Fira”

Segons Miquel Alcocel, membre de Consell Polític d’EU de Xàtiva “amb un programa de Fira de “copia pega” l’única aportació de l’equip de govern del PP és l’increment descontrolat de la despesa; arribant als 700.000€ de despesa. Culminant-se així el major endeutament municipal que ha conegut la història de la nostra ciutat. Només en préstecs es deuen quasi 30 mil.lions d’euros, més tot el que anirà eixint dels armaris”

Per al també coordindador d’EU la Costera “davant l’esgotament que sufreix el PP, l’única eixida que tenen es l’increment de la despesa, que no és trasllada a una major qualitat en la programació de Fira, i que està produint gestions inexplicables, on per exemple, ja se están adjudicants contractes de la fira de 2015, sense capa justifiació, evidenciant-se que el PP de Xàtiva, ja està fent testament polític”.

Per a acabar, des de la formació d’esquerres s’ha fet al.lusió “al magic poder de la Fira de Xàtiva per mostrar-nos el futur. L’encomiable esforç del col.lectiu “Comissió de Festers”, va a permitir-nos, gaudir d’un programa de Fira de tres díes de durada, on amb molta imaginació, escasos o nuls recursos, i això sí, una inestimable participació popular, van a organitzar-se uns actes que están creant óptimes espectatives. Des d’EU de Xàtiva, cridem a la ciutadania a que participe activament en aquesta veritable Fira de Xàtiva que ja ens mostra el futur de la ciutat de Xàtiva, que no pot ser altre que el de la, imaginació, la pàrticipació, la democracia, l’austeritat, la rauxa, la transparència, i el del respecte a la nostra história i a les nostres arrels com a poble valencià”.

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa