Diari La Veu del País Valencià
Sueca acull la fira Orienta’t per a estudiants
Sueca ha acollit esta setmana, durant els dies 26, 27 i 28 d’abril, la fira Orienta’t, un espai per informar i orientar els joves que cursen l’etapa final d’ESO sobre l’oferta formativa que tenen al seu abast, oferint-los tot tipus de ferramentes i consells per tal d’ajudar-los a decidir el seu futur acadèmic i professional. La fira ha estat instal·lada durant les tres jornades al Casal Jove de Sueca .

Jorge Roselló, gerent de Grupo Tot que ha coordinat la celebració d’esta fira al nostre municipi amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sueca, ha explicat que este és un projecte adreçat als alumnes de tercer i quart d’ESO i cicles formatius perquè puguen conéixer millor el possible itinerari educatiu que poden seguir i tot el ventall de possibilitats que tenen al davant.

A través d’una dinàmica de grup, i d’una manera lúdica i divertida, els escolars debaten, pregunten i aprenen sobre les diferents opcions educatives d’entre les que podran escollir en els propers anys. Després, els alumnes són assessorats pels orientadors.

El regidor d’Educació, Vicent Baldoví, ha visitat la fira en una de les jornades. Baldoví ha encoratjat els joves a aprofitar esta oportunitat que se’ls brinda i els ha convidat a participar activament en ella, preguntant tots els dubtes que els van sorgint al respecte del seu futur acadèmic i professional. El titular d’Educació ha valorat molt positivament la celebració i l’acollida d’esta fira, una iniciativa que considera que ha estat molt útil per traslladar als joves la importància de la formació per accedir al món laboral.

Comparteix

Icona de pantalla completa