Diari La Veu del País Valencià
Manifest d’Esquerra Republicana de Vinaròs
Davant la celebració de la prova de 10K nocturn que es va realitzar dissabte passat, 9 d’agost, pels diferents carrers de la nostra ciutat , Esquerra Republicana de Vinaròs – Els Verds volem manifestar:

– Qualsevol activitat física individual o grupal , pública o privada, és bona, i encara que això semble una obvietat, cal aclarir-ho respecte la prova que es va fer dissabte passat.

– Qualsevol activitat física és bona , en general, però sempre i quan no interferisca en l’activitat de la resta de membres de la comunitat. Dissabte passat, i ningú pot negar-ho, la manca de previsió i el deliri de fer un gran esdeveniment sí o sí a Vinaròs va afectar a aquells que no hi participaven.

– Dissabte, 9 d’agost, un dels moments punta de la temporada turística pel nombre de visitants, a les 21 hores, i amb diferents events que es produïen a la ciutat que ens portaven visitants de fora, no era ni lhora ni el dia per a la 10 K nocturna.

– Es va exposar a la població no participant, perquè la participant sí estava molt pagada amb la prova, a uns problemes per manca de previsió i de planificació pel que fa a seguretat i assistència. A Vinaròs no hi havia dispositiu d’evacuació, no hi havia dispositiu d’urgències, no hi havia via alternativa disposada en cas que aquells que vivien al centre puguessin actuar en cas de patir algun problema. La prova 10K Nocturna , com a organització, va col.lapsar Vinaròs tant en l’entrada com en la sortida, i això és absolutament imperdonable. Ningú podia sortir d’on estava. Que havia de fer la població ? No estar a Vinaròs durant aquelles hores? No posar-se malalta en aquelles hores? No agafar el cotxe en aquelles hores si era necessari agafar-lo?

Vinaròs, per la desafortunada política de fireta i aparador de l’equip de govern, porta ja massa actes espantant al visitant, a qui s’apropa a la nostra ciutat en busca de tranquilitat, de turisme familiar. Qui ha estat la llumbrera que ha preparat organitzat i emparat aquest acte, perquè si es cert que podria ser un acte absolutament vàlid, les conseqüències que ha portat a qui no participa ha estat altament negatives. El regidor d’Esports ha de donar explicacions de manera immediata.

ERPV Vinaròs

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa