Diari La Veu del País Valencià
Els Verds critiquen que ‘imputats’ del PP signen la moció de censura d’Oriola
EFE / Oriola

La Presidència Executiva dels Verds del País Valencià ha mostrat tot el seu suport i solidaritat a Monserrate Guillén, membre d’aquesta formació política, davant la moció de censura signada ahir per dotze regidors del PP -alguns d’ells, segons fonts de l’actual govern local, ‘imputats’ pel cas Brugal- i dos no adscrits.

“En un moment polític caracteritzat per una ciutadania indignada i aclaparada per l’existència de tants casos de corrupció política com els de Bárcenas, Gürtel o Brugal, Els Verds del País Valencià volen denunciar públicament l’actuació del PP, doncs ha permés que alguns dels seus regidors imputats signen aquesta moció de censura”, assenyala la nota de premsa.

La Presidència Executiva dels Verds del País Valencià ha afirmat que Guillén “ha sigut un exemple d’honestedat, bon govern, tolerància i ferma lluita per acabar amb la corrupció política a la seua ciutat i a la Vega Baixa”.

“El PP ha permés que se signe una moció de censura que Els Verds del País Valencià consideren que no compleix els requisits de la llei antitransfuguisme per tindre la signatura de dos regidors no adscrits”, prossegueix el comunicat.

Segons Els Verds, “encara que Mónica Lorente no siga la persona proposada per a l’alcaldia per estar imputada en el cas Brugal-, de res serveix l’intent de maquillatge, atés que el PP sí ha permés la seua signatura i la d’altres imputats en altres casos de corrupció”.

Per als Verds, “el PP de Fabra vol acabar amb el govern democràtic, honest i transparent que lidera Guillén i els edils dels Verds i del PSOE a Oriola, per evitar que, amb el seu treball per la transparència i democràcia, s’acabe, d’una vegada per sempre, amb totes les trames de corrupció i negocis bruts que històricament han esguitat la vida d’Oriola i la Vega Baixa”.

“El PP vol acabar amb l’alenada d’aire fresc, net i pur que suposa la presència d’un alcalde verd al capdavant de l’Ajuntament d’Oriola”, afegeix la nota de premsa.

Comparteix

Icona de pantalla completa