Diari La Veu del País Valencià
El PSPV qualifica de “indecent” la moció d’Oriola recolzada per imputats, condemnats i trànsfugues
RedactaVeu / Oriola

El sotssecretari de Relacions Institucionals del PSPV, José Manuel Orengo, ha assegurat hui que “el PP a Oriola aconsegueix les majors quotes de desvergonya conegudes en política municipal”, ja que, segons ha recordat, els populars valencians “estan donant suport a una moció de censura on hi ha quatre imputats per corrupció, un condemnat per maltractament i, almenys, dos trànsfugues polítics”.

Orengo, que ha valorat en aquest sentit la moció de censura que han signat els regidors del PP a Oriola, ha ressaltat que “ho estan fent contra un govern que estava netejant Oriola de corrupció”.

Per tot açò, ha considerat que “tota la gent d’Oriola que estiguen en aquests moments per la política decent i tota la gent del País Valencià i l’Estat espanyol que estiguen per la política decent censuraran aquells pocavergonyes que estan intentat muntar una opció de desvergonya i il·legal contra el govern legítim de la capital de la Vega Baixa”.

El sotssecretari ha anunciat, a més, que el partit socialista adoptarà totes les mesures necessàries per a “evitar que prospere aquesta moció, que solament provocarà inestabilitat, crisi i que embrutarà de nou de corrupció el nom d’un municipi que començava a veure la llum gràcies a les polítiques honestes, honrades i eficaces que els socialistes estàvem duent a terme”.

El PSPV de les comarques del sud demana a Ciscar que “pare la moció”

El sotssecretari general del PSPV de les comarques del sud, Herick Campos, en la línia del denunciat aquest matí pel sotssecretari de Relacions Institucionals del PSPV, José Manuel Orengo, ha criticat la moció de censura del PP a Oriola, en assegurar que “no respon a l’interés dels ciutadans d’Oriola”. “Ni abans, quan els ciutadans van decidir amb el seu vot que el PP no governara, ni ara, que han vist com el PP ha abandonat la ciutat en totes les seues necessitats, com ha ocorregut amb el centre de salut”, ha puntualitzat.

Campos ha informat que des de la CEP s’està en contacte amb la Comissió Executiva Municipal d’Oriola i el seu Grup Municipal, així com amb la Comissió Executiva Nacional, per a donar una resposta comuna. En aquest sentit, ha anunciat que “els socialistes “farem servir tots els nostres instruments legals i institucionals per a denunciar aquesta moció, tant perquè està recolzada per trànsfugues, com perquè només pot tirar endavant amb la signatura i vots d’imputats. Però, sobretot, perquè no té suport ciutadà”.

Per tot açò, el sotssecretari general de les comarques del sud, ha sol·licitat al president dels populars en aquestes comarques, José Ciscar, que “actue i pare una moció instigada, signada i que serà votada per imputats, “ja que si no ho fan, demostrarien novament que el discurs de resposta a la corrupció és una posa i no un reflex dels fets”.

Comparteix

Icona de pantalla completa