Diari La Veu del País Valencià
Sueca – Exposició del Ninot i ninots indultats
Els ninots de la Falla Sucro i la Falla El Mercat se salvaran del foc en les falles de 2016

El passat divendres es va inaugurar a l’Espai Moret de la Sala d’Exposicions Els Porxets de Sueca, la tradicional exposició del Ninot. La mostra reunix els ninots dels monuments infantils i grans proposats per les setze comissions de Sueca, El Perelló i el Mareny de Barraquetes per a ser indultats. En esta ocasió, per decisió d’un jurat professional, els ninots que han resultat elegits per salvar-se de les flames han estat el ninot de la Falla Sucro, realitzat per Pasky i Pasqual Carrasquer i el ninot del monument infantil de la Falla del Mercat, realitzat per altre artista local també, Juan Martí.

En la mostra, a més, s’exhibixen també els 22 cartells que es van presentar al Concurs de Cartells anunciadors de les Falles que convoca cada any la Regidoria de Festes per il·lustrar el llibret col·lectiu de les Falles de la ciutat.

La fallera major de Sueca, Sara Roselló, va estar l’encarregada d’inaugurar la mostra i lliurar els banderins a les Falles afortunades junt amb l’alcaldessa de Sueca, Raquel Tamarit; el regidor de Festes, Pau Roselló, el president de la Junta Local Fallera de Sueca, Vicent Llopis i també la Cort d’Honor.

L’exposició es podrà visitar fins al proper diumenge 6 de març en horari de 19 a 21 hores i en finalitzar la mostra els ninots indultats es traslladaran al museu faller de la Junta Local Fallera de Sueca, ubicat al Casal Multiusos.

Comparteix

Icona de pantalla completa