Diari La Veu del País Valencià
Vila-real – Màxim responsable polític de la relació amb Piaf
El portaveu de Compromís, Alberto Ibáñez, va compareixer el passat dia 29 en roda de premsa urgent per explicar l’ajornament de l’última comissió de Piaf, davant de la no resposta del Sr. Rubert, per a la setmana pròxima.

Ibáñez, president de la comissió, “La compareixença per escrit o física del Sr. Rubert és clau perquè ell era el màxim responsable polític com alcalde, i més després que el Sr. Tomàs l’apuntara a ell com a responsable de la trama. Malauradament, fins ara el Sr. Rubert, amb molta prepotència només s’ha burlat de la ciutadania i de la institució que ell representava”

Ibáñez apuntava que “També, cal destacar el paper del PP posant sempre entrebancs, cal recordar que a les primeres comissions no va participar. Després de defenestrar políticament al Sr. Rubert ara recuperen el “Juanjo, estic amb tu” i protagonitzen el paper d’advocat defensor. Lamentablement, avui el PP ha votat en contra de donar una última oportunitat al Sr. Rubert per a què explique tot allò que va ocórrer i les seues relacions amb Piaf”.

Ibáñez desmentia qualsevol tàctica dilatòria perquè “Fou el Sr. Rubert qui no va comparèixer la primera vegada, i qui no ha respost la segona. A més, podríem haver convocat la comissió després de festes de setembre i l’hem convocada extraordinària i urgent per al pròxim 5 d’agost. Nosaltres, des del govern de Vila-real, som els principals interessats en passar la pàgina més negra de la política local però no podem deixar de buscar la veritat i depurar les responsabilitats polítiques que es puguen derivar”.

Per últim, concloïa “Estem parlant de si va haver-hi fraccionament de contractes, balafitament continuat de recursos públics, si es va donar a dit obres públiques a una empresa que finançava il·legalment al PP, duplicitat de factures, deute il·legítim, factures de manteniment que entraven dintre del període de garantia. Folgado que ara parla de regeneració democràtica hauria de ser el màxim interessat a aclarir els fets i depurar les responsabilitats del seu partit”.

Compromís per Vila-real

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa