Diari La Veu del País Valencià
Sueca celebra el IV Trofeu Daniel Mañó de Futbol 8
El CF Cullera, el R.Algemesí, el CF UE Gandia, el CF Promeses Sueca i la SD Sueca honren al suecà DANIEL MAÑÓ en una gran jornada de futbol a les graderies de l’INFANTIL.

El passat diumenge, 27 de desembre, el Camp de l’Infantil de Sueca va acollir la IV edició del Trofeu Daniel Mañó de Futbol 8 que organitza la SD Sueca en col•laboració amb l’Ajuntament de Sueca a través de la Regidoria d’Esports.

En esta edició un total de cinc equips, el CF Cullera, el R. Algemesí, el CF UE Gandia, el CF Promeses Sueca i la SD Sueca s’han disputat els trofeus en les diferents categories aconseguint els següents resultats: en la categoria Querubí, el primer classificat va ser el R. Algemesí, el segon el CF Cullera i el tercer el SD Sueca; en la categoria Prebenjamí el triomf va ser per al SD Sueca, el segon classificat el CF Cullera i el tercer el CF Promeses Sueca; d’altra banda, en els Benjamins el més alt de la classificació va ser el SD Sueca, seguit del CF UE Gandia, el SD Sueca B i el CF Promeses Sueca i en la categoria d’Aleví, el primer lloc a la classificació va ser per al CF UE Gandia, i el segon i el tercer per al SD Sueca i el CF Promeses Sueca, respectivament.

El torneig va comptar amb la presència de familiars de l’homenatjat, el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Sueca, Vicent Baldoví; el president del SD Sueca, José Carmona i el director esportiu del SD Sueca, Cristian Castells, qui va recordar i lloar la trajectòria futbolística de Mañó i d’altres suecans, com Antonio Puchades, que van formar part de l’època daurada del futbol valencià.

Comparteix

Icona de pantalla completa