Diari La Veu del País Valencià
Arranca la celebració del Nadal a Sueca
Este cap de setmana ha arrancat la celebració del Nadal a la capital de la Ribera Baixa. Dissabte passat el Mercat Municipal de la ciutat, conegut popularment com la Plaça, va acollir la primera edició de l’esdeveniment gastronòmic “Tasta el Nadal al teu Mercat Central”, que ha organitzat l’Associació de venedors de La Plaça i la Regidoria de Mercats i Comerç de l’Ajuntament de Sueca.

Els assistents a este esdeveniment, van poder tastar les nombroses i exquisides tapes i receptes nadalenques, que van elaborar els participants, amb productes típics de Sueca. A més dels plats i els productes típics pel nadal com el pollastre farcit, el rodó de vedella, el torró o altres dolços, els assistents també van poder degustar alguns dels plats i productes més tradicionals a la nostra ciutat, com la paella i altres tipus d’arrossos o l’embotit.

A l’acte van assistir l’alcaldessa de Sueca, Raquel Tamarit; el regidor de Comerç i Mercats, Pau Roselló i una nodrida representació de la Corporació Municipal.

Roselló ha volgut agrair a tots els participants la seua implicació en l’esdeveniment i alhora ha volgut agrair també a tots els assistents la bona acollida d’esta edició nadalenca. “L’objectiu d’esta iniciativa és dinamitzar este espai i dinamitzar l’activitat comercial en este Mercat tan emblemàtic a la nostra ciutat. En esta jornada els assistents han pogut tastar la qualitat dels productes típics pel Nadal que poden trobar a

Comparteix

Icona de pantalla completa