Diari La Veu del País Valencià
Retards en operacions oncològiques a La Fe
El diputat autonòmic d’EUPV, Víctor Tormo, ha reclamat al conseller de Sanitat, Manuel Llombart, una explicació sobre el tancament de quiròfans durant l’estiu a l’Hospital La Fe, el qual sembla que, segons denuncies dels propis pacients, està provocant un retard en les intervencions oncològiques. “Ens preocupa, una vegada més, les conseqüències que les retallades estan tenint en l’activitat diària d’un hospital, i més si, com en aquest cas, afecta a pacients tan vulnerables com són els oncològics”, manifesta Tormo.

El parlamentari d’esquerres afirma que el conseller “haurà de dir alguna cosa respecte aquestes denúncies, així com sobre el tancament de quiròfans i la reducció de personal durant les vacances d’estiu. S’han de cobrir totes les necessitats dels pacients i si s’ha d’ampliar el personal en aquest període vacacional, doncs aleshores s’amplia, però la solució no són les retallades”.

Tormo presentarà una bateria de preguntes adreçades a Llombart en les què demana per damunt de tot, que solucione aquesta situació de manera immediata.

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa