Èxit a la segona edició de Firarròs a Sueca

15 setembre 2015 01:00h
Durant tot el cap de setmana el parc de l’Estació de Sueca ha acollit la segona edició de Firarròs, un esdeveniment gastronòmic organitzat per la Regidoria de Turisme en què els més de 12.000 visitants del municipi, de la Comunitat Valenciana, inclús estrangers, han pogut degustar tot tipus d’arrossos, a més d’una gran varietat de tapes elaborades amb productes típic del nostre municipi i preparades amb cura pels establiments participants que, en esta ocasió, han sigut: el restaurant La Granja, la cafeteria Sequial 20, carnisseria Fina, Xocolate Artesano Comes, Salasons & Charcu amb taper, Fruites i Verdures Katy, Bar El Niu, Bar Cafeteria Mossets, Forn del Crist, Carn i embotits Celda, Pà de nit i licor Federica.

El diumenge es va aconseguir augmentar encara més l’èxit d’assistència d’un públic que va poder disfrutar d’un matí dedicat a l’autèntica gastronomia autòctona de Sueca, al coincidir Firarròs amb la celebració del 55 Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca.
 

“Vull agrair, tant als participants com a tots els veïns de Sueca i d’altres poblacions, l’haver assistit a la fira gastronòmica Firarròs. En esta segona edició hem volgut oferir algunes millores que han sigut molt ben acceptades pel massiu públic assistent. Des de hui ja estem treballant per a la tercera edició, en la que volem que la gent de Sueca siga la protagonista, mostrant la gastronomia d’arrossos i posicionant al nostre municipi com la ciutat arrossera que és per excel•lència”, ha assenyalat el regidor de Turisme, Xavi Masó.

Per la seua banda, el president del Gremi d’Hostaleria de Sueca, Juan Tamarit, ha mostrat la seua satisfacció per l’afluència de visitants aconseguida i ha volgut felicitar el regidor responsable, Xavi Masó, “per l’èxit en l’organització, la qual cosa demostra que any rere any anem a més”.

A l’oferta gastronòmica de Firarròs es va afegir la lúdica, amb una zona chillout i una altra d’animació infantil. A més, es va instal•lar un estand de Turisme amb informació i venda de tiquets i, el dissabte 12, es va oferir als visitants un Tast de Vins de la Bodega Viñas Ladrón de Luna i el concert de Jazztabé.

next