Renault torna a col·laborar amb les Festes de Sueca

28 agost 2015 01:00h
Des de fa alguns anys, la marca cedix un vehicle gratuïtament per als desplaçaments de la festera major i la seua cort d’honor als diferents actes programats
    
Un any més ha tingut lloc l’acte simbòlic d’entrega de claus del vehicle que la marca Renault facilitarà al consistori, durant els pròxims dies de festes del municipi, per als desplaçaments de la festera major i la seua cort d’honor.

El regidor de Festes, Pau Roselló; el regidor de Sanitat, Salvador Campillo, i el representant de l’empresa Renault Ginestar Sueca, Toni Martínez, han estat presents en l’entrega de claus i han pogut comprovar les característiques del vehicle, “un model Grand Scénic de set places, que disposa de totes les comoditats per als desplaçaments de les cinc joves representants de les festes, de gran confort i amplitud. Hem cregut que per les seues característiques era el vehicle ideal”, ha explicat Martínez.  

Des de l’empresa Renault Ginestar han assenyalat també que la finalitat és col•laborar i participar en tot allò que puga contribuir que les Festes de Sueca siguen encara millors. “Cedim la logística perquè l’Ajuntament es veja recolzat per les empreses del municipi”. 

next