Diari La Veu del País Valencià
ERPV – Roda de premsa a Vinaròs
Al respecte de les dues notícies que van sorgir sobre els actes de la Mar de Circ i les beques de llibres( lligat al nostre comunicat de l’Electrosplash), i tota la relació que amb el turisme familiar té, volem expressar des d’Esquerra Republicana de Vinaròs:

-Ara mateix la prioritat del govern municipal no ha de ser el turisme familiar sinó les famílies d’aquí, les que viuen a Vinaròs.
-La situació de “millora econòmica” de la que presumeix l’equip de govern de Vinaròs s’ha resolt ,entre altres, posant a les costelles de les famílies i el poble, certes despeses que els ha agreujat la seua situació econòmica. Parlem del transport escolar als Instituts, parlem de les ajudes en l’adquisició de llibres, parlem d’ajudes als menjadors, per citar unes poques.
-No es pot demanar un esforç de pagans al poble quan l’equip de govern malbarata per altre costat. Reservar 75.000 euros a ajudes de llibres és senzillament una burla i que en secundària aquesta ajut es limite a 60 € si es deixen els llibres en un banc de llibres, quan el cost de comprar-los pot pujar als 300 € és una altra burla.
-Són una burla, efectivament els ajuts a les famílies vist que, per a arreglar clots, es gaste el PP de Vinaròs 60.000€ per a una empresa afí, quan podria haver-se creat una Brigada d’aturats i abaratir costos.
-Són una burla, efectivament els ajuts a les famílies vist que la primera autoritat menteix per dissimular les despeses de l’Electrosplash que són més quantioses que els 15.000€ dits.
-Són una burla, efectivament, els ajuts a les famílies vist que la creació de la plaça d’Intendent està sent una sangria a les arques municipals, diners que efectivament podria augmentar els ajuts a qüestions més bàsiques.

Les primeres dades que podem fer publiques de l’estudi que estem elaborant des de ESQUERRA ELS VERDS ens diuen que les hores extres que genera la plaça d’Intendent són:

Nomina Intendent …….. 2.949
Hores extres des de Novembre 2013 a juny 2014 : van dels 1.808 € a l’abril als
3.291 € al mes març , és a dir, uns ingressos mensuals entre 4.757 € als 6.240€.

I aquestes són només les dades de l’Intendent, falten Oficials creats

I la pregunta sorgeix immediatament : Les famílies i la ciutadania necessitàvem un Intendent? O vista la situació, no necessitàvem coses més urgents?

A Vinaròs ,el Joc d’aparentar ens està sortint molt car.

ERPV Vinaròs

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa