Diari La Veu del País Valencià
Bonig actua en el TRAM de forma temerària
El TRAM no és més que un projecte publicitari fallit d’Alberto Fabra. “Bataller, Bonig i Fabra han de respondre políticament de la destrossa patrimonial, en portar avant un projecte il·legal, del que podrien derivar, fins i tot, responsabilitats penals”, declara el diputat d’Esquerra Unida, Víctor Tormo.

L’anunci fet per la consellera Bonig que realitzarà un “pla especial” perquè passe el TRAM, desobeint al Tribunal Suprem, a banda de ser una burla als ciutadans és una actitud temerària.

“Si no es respecta la sentència del Tribunal Suprem, estaran convertint a Castelló en una ciutat sense llei, on el que mana són els interessos d’El Corte Inglés”, afirma Tormo.

Bonig segueix l’exemple de Rita Barberá amb el Cabanyal. Malgrat que la justícia li diu reiteradament que està cometent il·legalitats s’obstina a desobeir-la. Amb tal de no cedir, la consellera Bonig, no té objeccions a modificar la normativa existent. Aquest entossudiment de la conselleria, compartit per l’alcalde, Bataller, va a eixir molt car al contribuent.

Les obres del parc Ribalta s’han construït en contra del veïnat, de comerciants, dels informes tècnics del Consell Valencià de Cultura, de la Universitat, de la Real Acadèmia de Belles arts de S. Carles i en contra del col·legi d’arquitectes. I ara la consellera Bonig està disposada anar en contra també de la justícia.

Per al pas d’uns trolebusos el Partit Popular no ha tingut objecció a dividir Castelló amb una “cicatriu” urbanística buida de contingut, i ha destrossat el patrimoni de tots els veïns i veïnes. Un projecte que després de sis anys segueix sense veure la llum però que a la ciutadania ja ens ha costat quasi 100 milions d’euros, “i amb l’actitud de Bonig, sembla que va a seguir el balafiament”.

En sis anys el TRAM no ha suposat cap benefici per al transport en la capital castellonenca. “El TRAM d’Alberto Fabra, és com l’aeroport de Carlos Fabra; un aeroport sense avions i un TRAM sense tramvies” assenyala Tormo.

EUPV Castelló

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa