Diari La Veu del País Valencià
Mònica Oltra i Jordi Sebastià a Paterna
MÒNICA OLTRA REIVINDICA EL CANVI POLÍTIC DAVANT MÉS DE 400 PERSONES EN EL SOPAR A LA FRESCA DE COMPROMÍS PER PATERNA

Jordi Sebastià convida els paterners a fer de l’oficina de Compromís-Primavera Europea la seua casa per a demanar, exigir i preguntar

Compromís per Paterna va congregar anit a més de 400 persones en el seu tradicional sopar a la fresca, acte de tancament del curs polític que va comptar amb la presència de la diputada en les Corts, Mònica Oltra, qui ahir va anunciar la seua intenció de ser candidata a la Generalitat 2015.

El portaveu municipal de Compromís per Paterna, Juanma Ramón, va agrair el suport de tots els presents a la tasca del grup municipal en l’Ajuntament, i va dir que “cap entrebanc va a impedir que continuem amb la nostra tasca política”.

Ramón va insistir de nou en les polítiques socials on Compromís “vol aconseguir que el PP implante mesures urgents com un Programa Alimentari d’Emergència, el Banc d’Aliments Municipal i d’altres, propostes basades en uns pressupostos municipals on han de primar les despeses socials sense pujar impostos”. Ramón també va recordar la lluita de Compromís per Paterna “contra l’especulació urbanística que farà del nostre poble un Paternavegas amb gratacels com els de Manhattan”, així com l’aposta per un model sostenible que cree ocupació des dels polígons existents i revitalitzant el comerç local.

Amb molts aplaudiments i obrint amb la frase “Compromís hem de liderar un canvi que siga de veritat. I ara és el moment”, va iniciar Mònica Oltra el seu parlament. La diputada va dir que per a ella era “una nit molt especial perquè estar al meu poble el dia que recupere la condició de diputada i el dia que he manifestat la meua intenció de ser candidata a la Generalitat, és la millor manera de cloure un temps de molta reflexió. Volem un canvi polític i aquest canvi ha de passar per la decència, perquè sense decència no hi ha política, hi ha saqueig”.

Oltra va insistir en el seu discurs en la marginació que patixen els col·lectius i persones en situació més vulnerable, “com els que viuen a la Coma, un barri on no se fa la política que la llei diu que s’ha de fer per ser un Barri d’Acció Preferent. O què dir de la desnutrició infantil… Si fa 10 anys ens diuen que molts xiquets i xiquetes no podríen fer un mínim de tres menjars al dia, no s’ho haguérem cregut. Però ara és la realitat que ens envolta i que hem de canviar”.

Minuts abans, obrint el torn de parlaments, l’eurodiputat de Compromís-Primavera Europea, Jordi Sebastià, va donar les gràcies a tots els presents pel suport rebut i per haver-li obert la porta al Parlament Europeu, “on ja estem dins per assaltar-lo des de la política. El primer assalt és denunciar el deute il·legítim. I ho anem a fer. Per això vull que demaneu, que exigiu, que pregunteu i que feu de l’eurodiputat de Compromís la vostra veu a Europa. Perquè allí també és casa vostra”.

D’altra banda, la nit del sopar a la fresca de Compromís per Paterna va concloure amb les actuacions en directe de Rock de Luxe, Cinc en Swing i Eva Dénia, música feta a Paterna per gent de Paterna.

Compromís per Paterna
photo

Comparteix

Icona de pantalla completa