Diari La Veu del País Valencià
Sueca, escenari de la nova pel•lícula basada en l’Alqueria Blanca
La Muntanyeta dels Sants i els seus voltants van servir ahir d’escenografia per al rodatge d’algunes de les escenes de la pel•lícula basada en la famosa sèrie de televisió l’Alqueria Blanca.

La trama, en esta ocasió, se situa en el temps uns anys abans de la història que va narrar la sèrie, i en ella tindran un protagonisme destacat quatre dels seus personatges més populars, Tonet, Jaume, Sento i Tomy. “En la pel•lícula estic fent el servei militar i, aprofitant un dels meus permisos, els meus amics em porten a Benidorm on ens ocorreran moltes aventures. I no puc contar més”, explicava Ferrán Gadea “Tonet”.

“És una bogeria de pel•lícula, una història rocambolesca. Ens passen moltes coses a Benidorm”, apunta Óscar Pastor “Sento”. “La gent tenia enyorança d’esta sèrie i sempre ens ha demostrat moltíssim afecte. És d’agrair que un producte d’ací, de València, després de tot el que ha passat, encara siga reclamat i encara se’ns demane que tornem”, afirmava Manuel Maestro, “Tomy”.

El rodatge d’esta pel•lícula, inspirada en la reeixida sèrie de televisió emesa per Canal 9, es va iniciar dilluns passat en Cullera. L’equip de gravació es va desplaçar ahir fins a Sueca i també ho faran el pròxim dia 12.

En concret, segons va assenyalar Gadea, en el nostre municipi gravaran les escenes d’exteriors de l’inici i el final de la pel•lícula. Es calcula que el rodatge es prolongarà durant tot este mes de juny. L’alcalde de Sueca en funcions, Salvador Campillo, es va desplaçar fins al set de rodatge en la Muntanyet dels Sants per a saludar l’equip.

Comparteix

Icona de pantalla completa