Diari La Veu del País Valencià
Exit de participació en la I Caminada Urbana a Sueca
Centenars de persones van acudir el passat diumenge al Passeig de l’Estació per a realitzar la I Caminada Urbana Som Especials, organitzada per l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes (AMPA) del col•legi d’Educació Especial Miquel Burguera de Sueca, amb la col•laboració de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Sueca.

Tot i ser la primera edició d’esta iniciativa, el resultat no va poder ser millor ja que va resultar un gran èxit de convocatòria.

“L’objectiu que ens vam plantejar a l’organitzar esta caminada és el d’oferir als xiquets i xiquetes del centre un dia especial per a ells i les seues famílies. També volem que se’ns conega encara més en Sueca. Estem molt contents amb el resultat, ja que han sigut moltes les persones de totes les edats que han participat, tant relacionades amb el centre com, en general, de tot el municipi”, han afirmat des de l’organització.

La marxa es va iniciar a les 11 hores en el Passeig de l’Estació i, després de recórrer alguns dels carrers més cèntrics del municipi, va finalitzar novament en el mateix passeig. L’ambient distés i lúdic es va veure afavorit pel bon temps que va acompanyar els participants en una jornada que, de segur, tindrà successives edicions.

Comparteix

Icona de pantalla completa