Diari La Veu del País Valencià
El PP de Catarroja no ha demanat opinió per a realitzar les reformes de les piscines
COMPROMÍS ADVERTEIX QUE LES REFORMES QUE S’ESTAN REALITZANT NO SATISFAN LES NECESSITATS DELS CIUTADANS NI DELS CLUBS DE NATACIÓ

El portaveu de Compromís en l’Ajuntament de Catarroja, Jesús Monzó, ha lamentat que el PP de Catarroja no haja demanat opinió alguna als usuaris ni als clubs de natació del municipi per a realitzar les reformes de les dues piscines. Monzó considera que són els clubs i els ciutadans els que han de manifestar les necessitats reals que tenen per a desenvolupar les seues activitats


esportives. Monzó ha lamentat que els presidents dels clubs hagen d’accedir a les instal·lacions d’amagat perquè l’Ajuntament en cap moment els ha convidat a veure l’estat actual de les obres.

La UTE està fent les obres a canvi de no fer la nova piscina coberta projectada i compromesa per la gestió indirecta que se li va concedir fa uns anys. La inversió ronda els 3,5 milions d’euros. Ningú de l’equip de govern assumeix la responsabilitat dels diners invertits en el projecte de la nova piscina que finalment no es farà, així com dels diners ja invertits per a connectar-la amb l’actual pavelló.

Compromís considera nefasta la gestió realitzada per l’equip de govern i adverteix que el PP intentarà inaugurar la piscina del poliesportiu amb presses i sense acabar davant la falta de pressupost, malgrat els més de 3 milions d’euros que es van a invertir amb la reforma de la piscina coberta i les piscines del poliesportiu. La UTE realitza les obres a consta de no construir la piscina climatitzada projectada al costat del pavelló municipal.

Compromís per Catarroja

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa