Diari La Veu del País Valencià
Sueca escolta els ciutadans per a la contractació del nou servei de neteja viària
El passat mes de juny, la Regidoria de Medi Ambient posava en marxa la campanya “Per una Sueca més neta”, a través de la qual sol•licitava la col•laboració ciutadana per a millorar el servei de neteja viària i recollida de residus.

Per a tal fi, es van instal•lar estands mòbils en diferents zones del municipi i es van realitzar enquestes, amb l’objectiu de facilitar a tots els ciutadans l’aportació de les seues opinions i suggeriments per a millorar el servei.

“A través d’esta Campanya, hem volgut escoltar la veu del municipi per a saber els problemes que havien i com es podien resoldre de la millor manera. Totes estes opinions i suggeriments dels ciutadans han sigut tinguts en compte en el plec de condicions per a la contractació de la nova empresa que oferirà este servei en Sueca, perquè és important fer la millor aposta possible. I així ha sigut.

Les decisions del municipi són les que hem intentat plasmar en el nou plec. Intentarem fer allò que els ciutadans han demandat. Per a mi, el més important és que la ciutadania puga ajudar en la redacció d’un plec tan important com és el de la contractació del servei de neteja viària i recollida de residus”, ha explicat la regidora de Medi Ambient, Manoli Egea.

La Regidoria de Medi Ambient ha fet públics els resultats de les enquestes realitzades als ciutadans i ciutadanes, els quals vos adjuntem. Egea insistix en el fet que “el ciutadà és el més idoni per a dissenyar el futur de la nostra ciutat. Continuarem treballant en eixa línia”.

Comparteix

Icona de pantalla completa