Diari La Veu del País Valencià
Llíria – Els escolars tindran accés a un recolzament escolar durant tot el curs
Murgui: “Calia prendre mesures com aquesta, per a que a més de a l’època estival, els escolars tinguen accés a un recolzament escolar durant tot el curs”

Des de l’Ajuntament de Llíria es vénen oferint classes de recolzament per a tots els escolars que ho sol·liciten mitjançant els becaris de la Dipu te beca als mesos d’estiu. Aquesta iniciativa calia complementar-la fent-la extensiva a tot l’any, ja que davant l’actual situació de crisi social que patim, moltes famílies no poden afrontar la despesa que suposa aquest reforçament escolar.

“A més, debut a la situació en la que el Partit Popular està deixant l’educació pública, ratis desorbitades, mancança de recursos i professors, cada cop més escolars necessiten d’aquest recurs per realitzar els seus estudis” apunta Murgui.

Per aquest motiu des del grup municipal Compromís es va posar damunt de la taula a la Comissió d’educació del mes de maig, la necessitat de signar un conveni amb les ONGs que realitzen aquesta tasca a Llíria.

En aquest cas, el consistori edetà, signarà un conveni amb Caritas que comptarà amb mestres jubilats voluntaris i amb d’altres en actiu que vulguen recolzar i participar d’aquesta iniciativa.

Compromís per Llíria

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa