Diari La Veu del País Valencià
Compromís denúncia la mala gestió del pla d’emergència de Ciutat Vella
Des de Compromís, el regidor Albert Llueca, vol denunciar la mala planificació del pla d’emergència de Ciutat Vella atés als últims problemes que han patit els veíns d’aquesta zona de la ciutat, “segons ens conten els veïns el passat dimarts 24 de juny una dona va relliscar i va caure al terra al carrer Pedro Cartagena. Eixe dia va ploure i la dona va estar baix la pluja i amb el maluc trencat per la caiguda i xopada per la propia aigua que caia per el carrer. La dona després d’avisar va tindre que esperar 30 minuts en que arribés l’ambulància la qual, segons va explicar el servei mèdic, és va retardar perque no podien accedir a Ciutat Vella permancar de targeta d’accés, i que en al cridar ells (l’ambulància) per l’avisador d’emergència situat en el control d’accés ningú els contesta, avisador que ja em denunciat des de Compromís que des ho van instal·lar no esta en funcionamen”.
Albert Llueca destaca que “açò no és pot permetre i que en la propera Comissió d’Infraestructures demanarem explicacions per una part per saber quin és el pla d’emergències per a Ciutat Vella i un altra per l’ús del pivot d’accés al barri i totes les incidències que han tingut, sobre tot les del dia 24 de juny”, continua Llueca “és inacceptable que per viure en una zona del nostre municipi hi haja una discriminació tant gran a l’hora de poder accedir en una ambulància”.
Des de Compromís creguem necessàri que s’acomplisca el pla d’actuacions previstes a Ciutat Vella o que és realitze un de nou que siga un full de ruta i una eina per fer les accions necessàries per al barri.

Compromís per Sagunt

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa