Diari La Veu del País Valencià
Som un, som PAH, si toquen a un, toquen a tots
EFE / València

La concentració de protesta, que s’ha iniciat a les 10:20 hores a l’oficina del carrer de les Barques i s’ha perllongat durant cinc hores, s’ha desenvolupat “sense incidents” i de forma “pacífica”, segons ha informat Ana Blanco, membre de la PAH.

“Hem entrat de forma no violenta i en cap moment hem interferit en el funcionament normal de la seu bancària”, ha comentat Blanco, qui assegura que ha sigut el propi director de la sucursal qui ha decidit tancar al públic l’oficina.

Aquest tancament forma part d’una mobilització a nivell estatal de la PAH enfront de les seus del Banc Popular per a denunciar el desnonament d’un ciutadà barceloní.

Segons fonts de la plataforma, la protesta de hui a València suma vint-i-cinc tancaments en tot el país.

“Som un, som PAH, i si toquen a un, toquen a tots”, ha declarat als mitjans la portaveu de la protesta, Gema Colom, respecte al cas del ciutadà català.

Al final de la jornada laboral del banc, el director de la sucursal s’ha compromés amb els membres de la plataforma a posar-los en contacte amb un interlocutor vàlid per a poder parlar de la situació personal de les hipoteques de cadascun dels afectats, asseguren des de la plataforma.

“Amb açò ens quedem satisfets, per ara”, ha manifestat Blanco, qui confia que els responsables de l’entitat bancària “complisquen la seua promesa”. Agents del Cos Nacional de Policia han identificat els membres de la PAH que romanien dins de l’oficina de forma pacífica.

Comparteix

Icona de pantalla completa