Diari La Veu del País Valencià
A Llíria s’ajudarà a les famílies en la despesa que suposarà l’aplicació de la LOMQE
LLÍRIA APLICARÀ LA PROPOSTA DE COMPROMÍS I AJUDARÀ A LES FAMILIES A FER FRONT A LA DESPESA QUE SUPOSSARÀ L’APLICACIÓ DE LA LOMQE

L’Ajuntament de Llíria ha signat un conveni entre Caixa Popular i les llibreries Cantó, Edeta, D.O. i Muñoz per oferir un 5% de descompte en la compra de llibres i un 10% en material escolar.

A la darrera Comissió Informativa d’Educació del mes de Juny, el grup municipal Compromís, a través de la seua regidora portaveu en educació, Vallivana Murgui Ortega, va proposar que l’Ajuntament de Llíria redactara una ordenança i proporcionara una partida pressupostària per a AMPES i Centres Escolars de forma que tingueren subvencions per a la creació i autogestió dels Bancs de Llibres. I degut a la imminent aplicació de la LOMQUE, que obligarà a comprar nous llibres de text, que aquesta ordenança també recollira la necessitat de comptar amb el comerç de proximitat local.

Des de Compromís ens congratulem de que l’equip de Govern reculla parcialment la proposta i es posen mitjans per facilitar a les famílies fer front a la despesa en llibres que suposarà l’aplicació de la LOMQUE al curs vinent.

Així doncs, el conveni signat entre l’Ajuntament de Llíria, Caixa Popular i les llibreries Cantó, Edeta, D.O. i Muñoz oferirà un 5% de descompte en la compra de llibres i un 10% en material escolar, i suposarà un ajut per a l’economia familiar així com revitalitzar el comerç de proximitat.

Tanmateix, des del col·lectiu local de Compromís, encoratgem al govern municipal a treballar en aquesta línia i seguir endreçant iniciatives que complementen aquest conveni amb la incorporació de més establiments, per la gran despesa que suposarà per a les famílies de Llíria el canvi de llibres amb l’imminent aplicació de la Llei Wert.

Compromís per Llíria

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa