Diari La Veu del País Valencià
Celebració a L’Escola Jardí de l’Ateneu a Sueca
Enguany fa cent anys que es va inaugurar l’edifici de l’Escola Jardí de l’Ateneu de Sueca, una obra modernista projectada per l’arquitecte Bonaventura Ferrando segons les noves corrents pedagògiques del moment i que fou tot un referent d’avantguarda en aquella època. Per celebrar este centenari, des de l’escola s’han programat distintes activitats al llarg de 2014, com va ser la passejada centenària pel cordó del Riu Xúquer fins l’Assut, on es plantaren un arbre per cadascun dels cursos del col·legi, la celebració de les Olimpíades Matemàtiques on l’Escola Jardí fou la seu comarcal i provincial o la jornada de portes obertes on es va poder veure una selecció de fotografies, vídeos, treballs i material escolar d’èpoques passades.

Ara, per clausurar aquesta centenària celebració, el col·legi ha preparat un sopar d’antics alumnes on podran assistir tots aquells que han passat per les aules del col·legi al llarg d’estos cent anys d’història. S’espera reunir a un gran nombre de persones en una emotiva festa on no faltaran les anècdotes, els records i els encontres entre amics i companys que van compartir pupitres durant alguns anys de les seues vides. Des de l’escola, afirma que serà “una retrobada molt especial, amb molta gent que vindrà de molts llocs molt diferents i que cal organitzar amb temps per a preparar sorpreses, projeccions i altres idees que des del col·legi estem oberts a portar a terme juntament amb tots aquells que vullguen col·laborar”
.

La cita serà el pròxim divendres 31 d’octubre en la Sala Cancela de Sueca, a partir de les 21h. Per assistir al sopar s’ha de fer un ingrés de 40 euros per comensal al compte bancari

IBAN ES42 0075 0467 3906 0027 8589 BANC POPULAR (Carrer Cullera, núm 9). Caldrà fer constar en l’ingrés el nom i cognoms de l’antic alumne i l’any de naixement. L’ingrés podrà efectuar-se des d’aquest moment i fins al 15 d’octubre.

Tota la informació relativa a este encontre la podreu trobar al facebook de l’escola 100 anys d’Escola Jardí així com a la web www.escuelajardin.org

Comparteix

Icona de pantalla completa