Diari La Veu del País Valencià
Primer certamen de monòlegs ciutat de Gandia
EL CONSELL DELS JOVES ORGANITZA EL PRIMER CERTAMEN DE MONÒLEGS AMATEUR

El Consell dels Joves de Gandia ha organitzat per als propers 4, 5 i 6 de juliol “el primer certamen de monòlegs ciutat de Gandia.

El divendres 4 i el dissabte 5 de juliol, es realitzaran les semifinals amb la participació dels joves concursants, els quals realitzaran el seu monòleg, per tal de clasificarse per a la gran final del diumenge 6 de juliol. Durants les gales es realitzaran diferents actuacions i espectacles per tal damenitzar el concurs.

El diumenge 6 de juliol, es realitzara la gran final, on es repartiran entre els guanyadors de les diferents categories 700 € en premis, i per acabar, comptarem amb el espectacle Audiencia I-Real del actor Toni Albà.

Toni Albà, es un actor i còmic, amb més de 29 anys de trajectoria, en la televisió ha treballat fent imitacions entre altres del Joan Carles I, Papa Benet XVI, Carod Rovira, Charly Rexach… i a participat en programes com Buenafuente, un altra cosa, societat imitada, i actualment treballa en el programes Polònia i Crackovia.

Lespectacle, sera realitzat en la seu del Consell dels Joves de Gandia, en el edifici Alqueria Laborde, les entrades son de 5 € per al abonament dels dos primers dies, i de 10 € per als tres dies i es poden adquirir al quiosc de lamorosa, al bar del casal Jaume I i a lAlqueria Laborde, aixi mateix, es podran comprar el mateix dia.

CJG Gandia

Comparteix

Icona de pantalla completa